
Харчова промисловість області зберігає стійкість і демонструє зростання. Має понад 50% в обсязі промислового виробництва Черкащини. Водночас експорт зріс на 38,2% від початку року. Про це сказав начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець на зустрічі з виробниками. Захід відбувся на базі “Миронівської птахофабрики”, що входить до складу компанії “МХП”.
– Ми постійно на зв’язку, – зауважив він. – На початку повномасштабки нашим спільним завданням було стабілізувати роботу підприємств області, щоб економіка продовжувала працювати. Кожна історія стійкості – цінна.



Очільник області також наголосив, що харчова промисловість залишається однією з ключових для Черкащини. Він зазначив, що Обласна військова адміністрація готова надавати всебічну підтримку підприємцям.
– Коли ми говоримо про продовольчу безпеку, то саме харчова промисловість – її важлива складова, – поточнив Ігор Табурець. – Попри війну, ця галузь залишається однією з найоптимістичніших в українській переробці. І в нас на Черкащині працює на повну потужність.



Принагідно до професійного свята працівників харчової промисловості начальник Черкаської ОВА вручив державні й обласні нагороди.
Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:
Facebook Черкаської ОВА Facebook начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця Телеграм-канал Ігоря Табурця Ватсап-канал Черкаської ОВА Профіль в мережі “X” начальника Черкаської ОВА





Залиште відповідь